Vacature: DTP’er

Ben jij creatief, innovatief en wil je alle ins en outs op het gebied van DTP en grafisch vormgever in de praktijk brengen? Voel jij je thuis in ambitieuze organisatie met boeiende en toonaangevende klanten? Dan hebben wij een mooie functie voor je. Wij zijn op zoek naar een DTP’er die graag wil doorgroeien naar grafisch vormgever!

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, door middel van een shop-in-shop, in meer dan 4.000 winkels en op meerdere online platformen waaronder Bol.com en Amazon. Ruim 70 toegewijde medewerkers met passie voor wonen en wanddecoratie werken elke dag aan een unieke shopbeleving.

Wil jij, voor een internationaal familiebedrijf, jouw ervaring delen op het gebied van wanddecoratie? We maken graag kennis met je!

Jouw functie

In deze functie werk je op de afdeling Design & Marketing van Reinders. Je hebt een gedegen kennis van DTP en je wilt je graag verder verdiepen in de grafisch vormgever werkzaamheden. Vanuit jouw expertise draag je bij aan de ontwikkeling van onze ruime collectie van posters en wanddecoratie. Je maakt motieven op voor onze producten (posters en wanddecoratie), brochures, verpakkingen en andere printmedia. Je beheert het artwork en zorgt ervoor dat dit tijdig en correct bij onze drukker wordt aangeleverd. Verder ben je verantwoordelijk voor het in-house, on-demand, printen van artwork voor onze webshop activiteiten. Je komt in een gezellig en gedreven team te werken en wordt in de breedste zin betrokken bij de afdeling.

Als DTP’er:

 • Ondersteun je de senior grafisch ontwerper bij de dagelijkse dtp en vormgeving werkzaamheden;
 • Houd je je bezig met het uitwerken van concepten en het vormgeven/dtp-en van motieven voor onze producten waaronder posters en wanddecoratie.
 • Houd je je bezig met het vormgeven van uiteenlopende promotiematerialen binnen de huisstijl, zoals folders, flyers, posters, online banners en social media uitingen;
 • Zorg je ervoor dat bestanden technisch perfect worden aangeleverd;
 • Werk je nauw samen met de afdeling Sales voor het ontwikkelen van marketing materiaal.

 

Wat verwachten we van jou:

 • Je hebt een relevante MBO-opleiding op niveau 4 gevolgd.
 • Je brengt jouw kennis en ervaring mee op het gebied van Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator.
 • Ervaring met drukwerkvoorbereiding is een must
 • Retouching en colourmanagement is een pré.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en Duitse taal.
 • Je bent iemand met veel energie, een positieve instelling, eigen initiatief en een flinke dosis creativiteit.
 • Je bent flexibel, sociaal, werkt nauwkeurig.

 

Wat kun je van ons verwachten:

 • Een fulltime dienstverband van 38 uur voor minimaal de duur van een jaar.
 • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring en prima arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. pensioenregeling).
 • Een dynamische, open en informele werkomgeving.

 

Voor meer informatie over Reinders, kijk op:

http://www.reindersgroup.com

http://www.reindersshop.nl

 

Reageren

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als DTP’er in het oosten van het land. Daag ons uit met een aantal voorbeelden van projecten waaraan jij een bijdrage hebt geleverd en natuurlijk je portfolio en mail deze samen met je CV en motivatie naar hr@reindersposters.com t.a.v. Mariëlle van Genderen / HR-adviseur.

Graag alleen reageren als je op zoek bent naar een fulltime baan en woonachtig bent in de omgeving van Aalten – maximale reisafstand woon-werk ca. 40 km enkele reis.

Werken bij Reinders

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, door middel van een shop-in-shop, in meer dan 4.000 winkels. Ruim 70 toegewijde medewerkers met passie voor wonen en wanddecoratie werken elke dag aan een unieke shopbeleving. We geven onze bezoekers en klanten inspiratie om hun woning van een geheel eigen look te voorzien.

Ons assortiment bestaat onder andere uit posters, deco panels en canvas. Wij streven ernaar om woningen, hotels en kantoorpanden van een eigen identiteit te voorzien waardoor mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij zijn in staat om een ​​breed en exclusief aanbod van nieuwe motieven en prachtige producten aan te bieden die passen bij de levensstijl van de consument.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en van buiten. We investeren in gedegen marktonderzoek waarbij de consument centraal staat. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve trends. Onze producten zijn in meer dan 30 landen beschikbaar en we zijn Europees marktleider met mondiale ambities.

Wil jij werken in een omgeving met zeer diverse wanddecoratie en voor een internationaal opererend familiebedrijf. We maken graag kennis met je!

REINDERS