Reinders is per direct op zoek naar een:

E-commerce Medewerker

(Fulltime / Parttime – 30- tot 38-urige werkweek, Nederlands- en Duitstalig)

In het kort over ons:

Reinders is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. We zijn een internationale speler op het gebied van wanddecoratie en leveren zowel aan de detailhandel (meer dan 3.000 verkooppunten) als via E‑commerce aan consumenten.

Naast onze eigen webshops (NL/DE) zijn we actief op Nederlandstalige en Duitstalige platformen waaronder Bol en Amazon en diverse andere kanalen.

Wie zoeken wij:

Je bent een flexibele duizendpoot met doorzettingsvermogen waarmee je onze e-commerce afdeling kunt laten groeien. Met je commerciële drive, toon je daadkracht en kom je met initiatieven om een optimaal resultaat te behalen voor onze webshop en diverse e-commerce platformen.

Je houdt je bezig met:

Als E-commerce medewerker bied je ondersteuning bij alle dagelijkse werkzaamheden voor onze webshops en de verschillende platformen. Je taken zijn divers, zo monitor je de orderstroom en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (customer support). Jij weet van onze klanten onze fans te maken!

Jouw werkzaamheden zijn het onderhouden van de dagelijkse commerciële contacten per mail en telefonisch. Daarnaast begeleid je de informatieaanvragen en ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van klachten en zorg je voor een passende oplossing voor onze klanten.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale klantbeleving. Denk hierbij aan het analyseren van de platformdata en generen van inzichten omtrent klantwensen en productgebruik. Deze inzichten voer je door op de diverse kanalen en meet de resultaten.

 

Wat wij belangrijk vinden:

Je bent een commercieel ingestelde en communicatief vaardige specialist op het gebied van verkoopondersteuning. Je voelt je op je gemak in een omgeving waar hectiek aan de orde van de dag is. Je weet daarin zelf de omstandigheden te creëren waarin je optimaal kunt functioneren. Je kan goed met Excel en de diverse applicaties omgaan. Door de korte lijnen rapporteer en overleg je rechtstreeks met de manager E-commerce.

Aangevuld met de volgende eigenschappen:

  • Commercieel inzicht en goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift.
  • Goede kennis van MS Excel, ervaring met ERP-systemen.
  • Goed zelfstandig kunnen werken.
  • Hands-on instelling, ook wanneer werkzaamheden niet direct bij de functie horen.
  • Werkervaring op een afdeling verkoop binnendienst of E-commerce afdeling is een pré.
  • Mbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting.

Wat kun je van ons verwachten:

  • Een dienstverband tussen de 30 en 38 uur, voor minimaal de duur van een jaar.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring en prima arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. pensioenregeling).

Een dynamische, open en informele werkomgeving.

Denk jij nu; Ja, ik wil!

Ben jij die enthousiaste, klantgerichte support professional die wij zoeken, mail dan jouw CV samen met een motivatie naar [email protected] t.a.v. Mariëlle van Genderen / HR-adviseur.

Graag alleen reageren als je woonachtig bent in de omgeving van Aalten, maximale reisafstand woon-werkverkeer ca. 40 km enkele reis.

Voor meer informatie over Reinders, kijk op:

https://www.reindersgroup.com

 https://www.reindersshop.nl

Werken bij Reinders

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, door middel van een shop-in-shop, in meer dan 4.000 winkels. Ruim 70 toegewijde medewerkers met passie voor wonen en wanddecoratie werken elke dag aan een unieke shopbeleving. We geven onze bezoekers en klanten inspiratie om hun woning van een geheel eigen look te voorzien.

Ons assortiment bestaat onder andere uit posters, deco panels en canvas. Wij streven ernaar om woningen, hotels en kantoorpanden van een eigen identiteit te voorzien waardoor mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij zijn in staat om een ​​breed en exclusief aanbod van nieuwe motieven en prachtige producten aan te bieden die passen bij de levensstijl van de consument.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en van buiten. We investeren in gedegen marktonderzoek waarbij de consument centraal staat. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve trends. Onze producten zijn in meer dan 30 landen beschikbaar en we zijn Europees marktleider met mondiale ambities.

Wil jij werken in een omgeving met zeer diverse wanddecoratie en voor een internationaal opererend familiebedrijf. We maken graag kennis met je!