Grafisch ontwerper

Ben jij creatief, innovatief en wil je alle ins en outs op het gebied van vormgeving en DTP in de praktijk brengen? Voel jij je thuis in ambitieuze organisatie met boeiende toonaangevende klanten, dan hebben wij een mooie functie voor je.

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, door middel van een shop-in-shop, in meer dan 4.000 winkels en op meerdere online platformen waaronder Bol.com en Amazon. Ruim 70 toegewijde medewerkers met passie voor wonen en wanddecoratie werken elke dag aan een unieke shopbeleving.

Wil jij, voor een internationaal familiebedrijf, jouw kennis delen op het gebied van wanddecoratie? We maken graag kennis met je!

 

Jouw functie

Als grafisch ontwerper draag je, vanuit jouw expertise, maximaal bij aan de ontwikkeling en grafische uitwerking van de diverse collecties van motieven en producten. Jouw kracht ligt in het grafisch ontwerpen van artworks, Point of Sale concepten, maar ook thema’s en kleurkaarten voor onze collecties. Je hebt oog voor trends en ontwikkelingen. Je bent vernieuwend, verfrissend en gebruikt jouw kennis van designtrends in de markt. Het is van belang dat je in staat bent om licentiemateriaal en artwork op een juiste wijze te interpreteren. In deze functie werk je nauw samen met de manager Designafdeling.

Als DTP/vormgeving stagiair:

 • Collectiebeheer; het uitwerken van concepten ten behoeve van de diverse collecties van motieven en producten, passend binnen de doelen, visie en strategie van Reinders.
 • Trendwatching; het monitoren van trends en ontwikkelingen bij de diverse doelgroepen en dit rapporteren aan de manager Designafdeling.
 • Netwerken; het ondersteunen van de manager Designafdeling in contacten met kunstenaars, designers, licenties, agenturen en beeldbanken.
 • Motiefontwikkeling; actief deelnemen aan brainstormsessies, collectie-, product- en motiefbesprekingen;
 • Artworkcollectie; het verzorgen van de grafische uitwerking van de ontwikkelde motieven voor andere doeleinden.

 

Wat verwachten we van jou

 • Je hebt naast een relevante MBO/HBO-diploma minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent expert in werken met Illustrator, Photoshop en Indesign.
 • Colourmanagement, proofing systeem, kwaliteitsmanagement en bediening printer zijn gesneden koek voor jou.
 • Je beschikt over het vermogen gestructureerd te werken en hecht grote waarde aan samenwerking en kwaliteit.
 • Nieuwsgierigheid is je tweede natuur. Je hebt een scherp oog voor het signaleren van trends en ontwikkelingen op het gebied van ontwerp & design.
 • Fulltime beschikbaar.

 

Reageren

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als DTP’er,  in het oosten van het land. Daag ons uit met een aantal voorbeelden van projecten waaraan jij een bijdrage hebt geleverd en mail deze samen met je CV en motivatie naar hr@reindersposters.com t.a.v. Mariëlle van Genderen / HR-adviseur.

Graag alleen reageren als je op zoek bent naar een fulltime baan en woonachtig bent in de omgeving van Aalten – maximale reisafstand woon-werk ca. 40 km enkele reis.

Voor meer informatie over Reinders, kijk op: http://www.reindersshop.nl

Werken bij Reinders

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, door middel van een shop-in-shop, in meer dan 4.000 winkels. Ruim 70 toegewijde medewerkers met passie voor wonen en wanddecoratie werken elke dag aan een unieke shopbeleving. We geven onze bezoekers en klanten inspiratie om hun woning van een geheel eigen look te voorzien.

Ons assortiment bestaat onder andere uit posters, deco panels en canvas. Wij streven ernaar om woningen, hotels en kantoorpanden van een eigen identiteit te voorzien waardoor mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij zijn in staat om een ​​breed en exclusief aanbod van nieuwe motieven en prachtige producten aan te bieden die passen bij de levensstijl van de consument.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en van buiten. We investeren in gedegen marktonderzoek waarbij de consument centraal staat. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve trends. Onze producten zijn in meer dan 30 landen beschikbaar en we zijn Europees marktleider met mondiale ambities.

Wil jij werken in een omgeving met zeer diverse wanddecoratie en voor een internationaal opererend familiebedrijf. We maken graag kennis met je!

REINDERS