Sales Assistant Nederland / Duitsland

(Fulltime / Parttime 24- tot 38-urige werkweek, Nederlands- en Duitstalig)

In het kort over ons:

Reinders is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. We zijn een internationale speler op het gebied van wanddecoratie en leveren zowel aan de detailhandel (meer dan 3.000 verkooppunten) als via E‑commerce aan consumenten. Reinders levert aan alle grote bouwmarkten, meubelzaken en discounters in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

In het kort over  jou:

Jij bent op zoek naar een functie bij een internationaal bedrijf om je eigen commerciële inzichten toe te passen. Jij voelt je thuis op de verkoopafdeling en hebt interesse in de sector Home & Living. Jij bent een flexibele duizendpoot met doorzettingsvermogen waarmee je onze resultaten kunt laten groeien. Met jouw commerciële drive, toon je daadkracht en kom je met initiatieven om een optimaal resultaat te behalen voor Reinders en zijn klanten.

Je houdt je bezig met:

Als Sales Assistent Duitsland ondersteun je de accountmanagers bij het gehele verkoopproces aan B2B klanten in Duitsland. Dit houdt in dat je klanten te woord staat (telefonisch en per e-mail), offertes uitwerkt en de besproken deadlines bewaakt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen (key) accounts en zorgt voor een juiste commerciële en administratieve afhandeling van de gedane orders. Ook zorg je ervoor dat klant-specifieke wensen en vragen worden gerealiseerd en verricht je diverse ondersteunende (commerciële) werkzaamheden, waaronder klantbezoek en internationale beurzen. Verder ben je ook intern een belangrijke schakel wat betreft communicatie en coördinatie met andere afdelingen waaronder marketing en inkoop. Je rapporteert direct aan de salesmanager.

Wat wij belangrijk vinden:

Jij bent een commercieel ingestelde en communicatief vaardige specialist op het gebied van verkoopondersteuning. Je voelt je op je gemak in een omgeving waar hectiek aan de orde van de dag is. Je weet daarin zelf de omstandigheden te creëren waarin je optimaal kunt functioneren. Je kunt goed met Excel en diverse andere applicaties omgaan en je vindt het een uitdaging om nieuwe systemen te ontdekken.

Je beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Commercieel inzicht en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
  • Van nature beschik je over een positieve energie en een praktische houding;
  • Hands-on mentaliteit, ook wanneer werkzaamheden niet direct bij de functie horen;
  • Minimaal 2 jaar ervaring op een commerciële binnendienst (werk/stage/bijbaan);
  • Mbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting.

Wat kun je van ons verwachten:

  • Een dienstverband tussen de 24 en 38 uur, voor minimaal de duur van een jaar;
  • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • Aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. pensioenregeling);
  • Een dynamische, open en informele werkomgeving.

Denk jij nu; Ja, ik wil!

Ben jij die enthousiaste, klantgerichte nieuwe collega, mail dan jouw CV samen met een motivatie naar [email protected] t.a.v. Mariëlle van Genderen / HR-adviseur. Graag alleen reageren als je woonachtig bent in de omgeving van Aalten, maximale reisafstand woon-werkverkeer ca. 40 km enkele reis. Voor meer informatie over Reinders, kijk op: https://www.reindersgroup.comhttp://www.reindersshop.nl

Werken bij Reinders

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, door middel van een shop-in-shop, in meer dan 4.000 winkels. Ruim 25 toegewijde medewerkers met passie voor wonen en wanddecoratie werken elke dag aan een unieke shopbeleving. We geven onze bezoekers en klanten inspiratie om hun woning van een geheel eigen look te voorzien.

Ons assortiment bestaat onder andere uit posters, deco panels en canvas. Wij streven ernaar om woningen, hotels en kantoorpanden van een eigen identiteit te voorzien waardoor mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij zijn in staat om een ​​breed en exclusief aanbod van nieuwe motieven en prachtige producten aan te bieden die passen bij de levensstijl van de consument.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en van buiten. We investeren in gedegen marktonderzoek waarbij de consument centraal staat. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve trends. Onze producten zijn in meer dan 30 landen beschikbaar en we zijn Europees marktleider met mondiale ambities.

Wil jij werken in een omgeving met zeer diverse wanddecoratie en voor een internationaal opererend familiebedrijf. We maken graag kennis met je!