Stagiair DTP Design

Ben jij creatief, innovatief en wil je alle ins en outs op het gebied van vormgeving en DTP in de praktijk brengen? Voel jij je thuis in ambitieuze organisatie met boeiende toonaangevende klanten, dan hebben wij een mooie stageplek voor je.

Binnen onze designafdeling worden concepten en collecties voor de verschillende platformen ontwikkeld om deze continu aan te laten sluiten op de marktvraag.

Wil jij vanaf januari 2019 stage lopen op het gebied van wanddecoratie voor een professioneel, dynamisch en gedreven familiebedrijf? We maken graag kennis met je!

De stageplaats

Als Stagiair(e) DTP/vormgeving werk je mee op de afdeling Design & Marketing. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het motief, merk- en reputatiemanagement. Als creatieveling ben je betrokken bij het creëren en optimaliseren van de (Europese) visuele communicatie met onze retailers en consumenten. Eigen ideeën en inzet worden aangemoedigd en gefaciliteerd. Je komt in een gezellig en gedreven team te werken en je wordt in de breedste zin betrokken worden bij de afdeling. Binnen deze stage zal je voornamelijk grafisch ontwerp en dtp-werkzaamheden verrichten, waaronder het ontwerpen en opmaken van motieven voor onze producten (posters en wanddecoratie), brochures, verpakkingen en andere printmedia. Uiteraard zal naast het volwaardig meedraaien op de afdeling voldoende ruimte zijn om een of meerdere stage-opdrachten uit te voeren.

Als DTP/vormgeving stagiair:

  • Ondersteun je de senior grafisch ontwerper bij de dagelijkse ontwerp- en dtp-werkzaamheden;
  • Houd je je bezig met het uitwerken van concepten en het vormgeven/dtp-en van motieven voor onze producten waaronder posters en wanddecoratie.
  • Houd je je bezig met het vormgeven van uiteenlopende promotiematerialen binnen de huisstijl, zoals folders, flyers, posters, online banners, social media uitingen en nog veel meer.
  • Zorg je ervoor dat bestanden technisch perfect worden aangeleverd;
  • Werk je nou samen met de afdeling Sales voor het ontwikkelen van marketing materiaal.

Je zit in het laatste jaar van de opleiding DTP niveau 4 en het lijkt het je leuk om proactief mee te werken op de afdeling DTP/Design.

Jouw profiel

  • Je zit in het vierde jaar van de MBO opleiding DTP niveau 4.
  • Je bent iemand met veel energie, een positieve instelling, eigen initiatief en een flinke dosis creativiteit.
  • Je bent flexibel, sociaal, werkt nauwkeurig.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Jij brengt jouw kennis en ervaring mee op het gebied van Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator.

Ons aanbod

Wil je een stage waarbij je wordt uitgedaagd en de vrijheid krijgt om eigen initiatief te tonen? Wij hebben voldoende uitdagingen in huis om iedere dag afwisselend te maken! We bieden volop ruimte om de theorie te toetsen aan de praktijk.

Voor meer informatie over Reinders, kijk op: http://www.reindersshop.nl

Interesse?

Mail dan jouw CV samen met een motivatie naar de afdeling HR t.a.v. Mariëlle van Genderen.
Mailadres: hr@reindersposters.com

Werken bij Reinders

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, door middel van een shop-in-shop, in meer dan 4.000 winkels. Ruim 70 toegewijde medewerkers met passie voor wonen en wanddecoratie werken elke dag aan een unieke shopbeleving. We geven onze bezoekers en klanten inspiratie om hun woning van een geheel eigen look te voorzien.

Ons assortiment bestaat onder andere uit posters, deco panels en canvas. Wij streven ernaar om woningen, hotels en kantoorpanden van een eigen identiteit te voorzien waardoor mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij zijn in staat om een ​​breed en exclusief aanbod van nieuwe motieven en prachtige producten aan te bieden die passen bij de levensstijl van de consument.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en van buiten. We investeren in gedegen marktonderzoek waarbij de consument centraal staat. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve trends. Onze producten zijn in meer dan 30 landen beschikbaar en we zijn Europees marktleider met mondiale ambities.

Wil jij werken in een omgeving met zeer diverse wanddecoratie en voor een internationaal opererend familiebedrijf. We maken graag kennis met je!

REINDERS