STAGE VIDEO CONTENT MARKETING BIJ REBEL ART LABEL

Light, camera, action! Heb jij affiniteit met het filmen en monteren van audio- en videomateriaal? Ben jij die ene creatieveling die zo een briljant filmconcept uit zijn of haar mouw schudt? Verander jij een paar uur beeldmateriaal met wat handig editwerk in een spetterende video? Dan hebben wij de stageplek die jij zoekt!

Rebel Art Label is onderdeel van de Reinders groep. Het merk Rebel Art Label is eind 2018 gelanceerd en richt zich voornamelijk op de duurdere hotels, restaurants en particulieren die op zoek zijn naar unieke kunstwerken. Eén van de belangrijkste pijlers van dit merk is de branding van het merk Rebel Art Label.

Wil jij vanaf januari 2019 stage lopen op het gebied video content marketing en het in de markt zetten van een high-end wanddecoratie merk? We maken graag kennis met je!

De stageplaats:

Wij zoeken een stagiair(e) die zich bezig gaat houden met het maken van content voor onze social media kanalen en website van Rebel Art Label. Je kan hierbij concreet denken aan het maken van korte documentaires (vlogs) over gerenommeerde Nederlandse en Duitse kunstenaars waarbij je de kunstenaar een week lang zal volgen en opnames maken. De vlogs alsmede korte video-items verspreid je via onze social media kanalen. Je hebt veel contact met medewerkers, kunstenaars en artiesten en je gaat mee naar onze beurzen en evenementen!

Als content marketing stagiair:

 • Creëer jij content in de vorm van video- en fotomateriaal voor op social media, in de nieuwsbrieven en voor offline marketinguitingen;
 • Ondersteun je tijdens de opnames van interviews (licht/geluid en/of filmen);
 • Denk je mee over nieuwe video- en fotoformats;
 • Ondersteun je events die wij organiseren. Denk hierbij aan het maken foto’s en/of videomateriaal tijdens evenementen en beurzen.
 • Houd je onze social mediakanalen bij.
 • Breid je het aantal volgers uit.
 • Monteer je toffe video’s, zodat ze gebruiksklaar zijn voor onze communicatie.

Jouw profiel

 • Je zit in het derde of vierde jaar van je opleiding (richting mediavormgeving/audiovisueel);
 • Je bent iemand met veel energie, een positieve instelling, eigen initiatief en een flinke dosis creativiteit.
 • Jij brengt jouw kennis en ervaring mee op het gebied van filmen, editen en fotograferen (je bent bekend met Premiere Pro, Photoshop, Illustrator en eventueel After Effects).
 • Heb je goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden.

Ons aanbod

Wil je een stage waarbij je wordt uitgedaagd en de vrijheid krijgt om eigen initiatief te tonen? Wij hebben voldoende uitdagingen in huis om iedere dag afwisselend te maken! Bovendien ga je samenwerken met enthousiaste en gedreven collega’s en zul je veel opnames ‘buiten de deur’ maken!

 

Voor meer informatie over Rebel Art Label, kijk op:

https://www.instagram.com/rebelartlabel/

https://www.rebelartlabel.com/

Interesse?

Mail dan jouw CV samen met een motivatie naar de afdeling HR t.a.v. Mariëlle van Genderen.
Mailadres: hr@reindersposters.com

Werken bij Reinders

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, door middel van een shop-in-shop, in meer dan 4.000 winkels. Ruim 70 toegewijde medewerkers met passie voor wonen en wanddecoratie werken elke dag aan een unieke shopbeleving. We geven onze bezoekers en klanten inspiratie om hun woning van een geheel eigen look te voorzien.

Ons assortiment bestaat onder andere uit posters, deco panels en canvas. Wij streven ernaar om woningen, hotels en kantoorpanden van een eigen identiteit te voorzien waardoor mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij zijn in staat om een ​​breed en exclusief aanbod van nieuwe motieven en prachtige producten aan te bieden die passen bij de levensstijl van de consument.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en van buiten. We investeren in gedegen marktonderzoek waarbij de consument centraal staat. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve trends. Onze producten zijn in meer dan 30 landen verkrijgbaar en we zijn Europees marktleider met mondiale ambities.

Wil jij werken in een omgeving met zeer diverse wanddecoratie en voor een internationaal opererend familiebedrijf. We maken graag kennis met je!

REINDERS