Reinders is per direct op zoek naar een:

Internationale Grafisch Ontwerper – Trendy Posterdesigns

(Minimaal 30 uur per week)

Ben jij klaar om de wereld van trendy posterdesigns te veroveren?

Wij zoeken een grafisch ontwerper met een internationale blik en passie heeft voor het creëren van innovatieve, trendy designs (van concept tot uitvoering). Als jij floreert in een dynamische, ambitieuze organisatie met toonaangevende klanten wereldwijd, dan hebben wij de ideale functie voor jou bij Reinders.

 

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, in meer dan 4.000 winkels en via online platformen en winkels. Met een toegewijd, internationaal team van collega’s werken we dagelijks aan het verbeteren van de winkelervaring van onze klanten.

Jouw rol:

In deze internationale rol als grafisch ontwerper zal je direct invloed hebben op het vernieuwen en uitbreiden van onze collectie trendy posters. Je beheert het gehele creatieve proces, van concept tot realisatie. Je expertise in het ontwerpen van visueel aantrekkelijke artworks, Point of Sale concepten en thematische kleurkaarten is cruciaal. Je bent altijd op de hoogte van de laatste globale trends en gebruikt deze kennis om vernieuwende ontwerpen te creëren die resoneren met een internationaal publiek.

Als Grafisch Ontwerper bij Reinders liggen je verantwoordelijkheden bij:

 • Ontwerpen en ontwikkelen van concepten voor onze internationale collecties.
 • Monitoren van wereldwijde trends en ontwikkelingen, en je rapporteert aan de manager van de designafdeling.
 • Netwerken en ondersteunen van de designmanager, in internationale contacten met kunstenaars, designers en licentiepartners.
 • Actief deelnemen aan creatieve sessies en strategische besprekingen over productontwikkeling.

 

Wat verwachten we van jou:

 • Een relevante MBO/HBO-diploma met minstens 3 jaar werkervaring in een grafische werkomgeving
 • Uitgebreide kennis van Illustrator, Photoshop en Indesign.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands, Engels, en bij voorkeur ook Duits.
 • Een sterk gevoel voor stijl en trendgevoeligheid met een internationale focus.

 

Wat wij bieden:

 • Een fulltime / parttime functie met een contract voor minimaal een jaar.
 • Een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een inspirerende, open en informele internationale werkomgeving waar jouw ideeën centraal staan.
 • nimaal de duur van een jaar.
 • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring en prima arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. pensioenregeling).
 • Een dynamische, open en informele werkomgeving.

Interesse?

 

Ben jij de persoon die ons internationale design team naar een hoger niveau kan tillen? Stuur ons enkele voorbeelden van jouw werk of je portfolio samen met je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Mariëlle van Genderen / HR-adviseur.

Bezoek onze websites voor meer informatie over ons dynamische bedrijf:

https://www.reindersgroup.com/

http://www.reindersshop.nl

Werken bij Reinders

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, door middel van een shop-in-shop, in meer dan 4.000 winkels. Ruim 70 toegewijde medewerkers met passie voor wonen en wanddecoratie werken elke dag aan een unieke shopbeleving. We geven onze bezoekers en klanten inspiratie om hun woning van een geheel eigen look te voorzien.

Ons assortiment bestaat onder andere uit posters, deco panels en canvas. Wij streven ernaar om woningen, hotels en kantoorpanden van een eigen identiteit te voorzien waardoor mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij zijn in staat om een ​​breed en exclusief aanbod van nieuwe motieven en prachtige producten aan te bieden die passen bij de levensstijl van de consument.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en van buiten. We investeren in gedegen marktonderzoek waarbij de consument centraal staat. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve trends. Onze producten zijn in meer dan 30 landen beschikbaar en we zijn Europees marktleider met mondiale ambities.

Wil jij werken in een omgeving met zeer diverse wanddecoratie en voor een internationaal opererend familiebedrijf. We maken graag kennis met je!