Interieurverzorger (m/v)

(Parttime – 7 tot 8 uur per week verdeeld over 2 of meerdere dagen)

Wij zoeken een gemotiveerde, flexibele schoonmaker / schoonmaakster voor het onderhouden van ons kantoor.

Je bent verantwoordelijk voor de verschillende ruimten waarin je zelfstandig werkt. De hoofdtaken zijn schoonhouden van de sanitaire ruimten, de kantine en de ruimten waar de bureaus staan. Je hebt oog voor detail en ziet wanneer er dringend iets een poetsbeurt nodig heeft. Ook stofzuigen, prullenbakken legen en het stofvrij maken van de bureaus behoren tot je taak.

Bij voorkeur iemand woonachtig in omgeving Aalten/Bocholt.

Wij bieden:

  • Een baan met flexibele uren.
  • Een marktconform salaris.

Interesse?

Ben jij die enthousiaste interieurverzorger (m/v) die wij zoeken, mail dan jouw CV samen met een motivatie naar Reinders Posters t.a.v. Mariëlle van Genderen / HR-adviseur.

Voor meer informatie over Reinders, kijk op: https://www.reindersgroup.com en http://www.reindersshop.nl

Parttime uren: 8 uur per week

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Werken bij Reinders

Reinders is een specialist op het gebied van wanddecoratie. Onze inspirerende producten vind je, door middel van een shop-in-shop, in meer dan 4.000 winkels. Ruim 70 toegewijde medewerkers met passie voor wonen en wanddecoratie werken elke dag aan een unieke shopbeleving. We geven onze bezoekers en klanten inspiratie om hun woning van een geheel eigen look te voorzien.

Ons assortiment bestaat onder andere uit posters, deco panels en canvas. Wij streven ernaar om woningen, hotels en kantoorpanden van een eigen identiteit te voorzien waardoor mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij zijn in staat om een ​​breed en exclusief aanbod van nieuwe motieven en prachtige producten aan te bieden die passen bij de levensstijl van de consument.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en van buiten. We investeren in gedegen marktonderzoek waarbij de consument centraal staat. Ons creatieve team is altijd op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve trends. Onze producten zijn in meer dan 30 landen beschikbaar en we zijn Europees marktleider met mondiale ambities.

Wil jij werken in een omgeving met zeer diverse wanddecoratie en voor een internationaal opererend familiebedrijf. We maken graag kennis met je!